یکی از مهمترین قسمت های کسب و کار آنلاین ، ایجاد یک محیط مورد اعتماد است بگونه ای که مشتریان در هنگام خرید اطمینان خاطر داشته باشند. اگر شما به آدرس سایتی مثل گوگل نگاه کنید می بینید که با HTTPS شروع شده است. S انتهای این پروتکل نشان دهنده این است که اتصال بین دستگاه شما و سایت امن است. اتصالات امن معمولا با استفاده از گواهینامه SSL که مخفف Secure Sockets Layer است ایجاد می شوند.مشخصه دیگر SSL قرار گرفتن قفل کنار آدرس وب سایت است که به منزله امنیت بیشتر وب سایت بوده و اعتماد کاربران را در زمان مشاهده وب سایت و خرید اینترنتی افزایش می دهد. با فعال سازی SSL این امکان فراهم میشود که اطلاعات حساسی همانند شماره عابر بانک، کدملی، اطلاعات ورود به وب سایت و دیگر اطلاعات حساس به صورت امن جابجا شوند. به صورت عادی اطلاعات ارسال شده بین مرورگرها و سرورها در به صورت یک متن ساده ارسال می شوند که این مورد باعث می شود شما در مقابل استراق سمع آسیب پذیر باشید. اگر یک حمله کننده بتواند اطلاعات تبادل شده بین وب سرور و مرورگر را رهگیری و مطالعه کند، می تواند از اطلاعات دریافتی سوء استفاده نمایند.
چرا باید SSL را فعال کنیم؟
به طور کلی رمزگذاری برای تمام سایت ها ضروری است. کاربران گوگل کروم وقتی که از سایتی که گواهینامه اس اس ال ندارد بازدید می کنند به آنها هشدار می دهد که صفحه امن نیست. در حال حاضر بیشتر کاربران در مورد چک کردن اتصالات امن اطلاعاتی دارند.
SSL و تاثیرش در رتبه گوگل
در سال 2014 بود که گوگل اعلام کرد همه سایت ها باید از HTTPS استفاده کنند. هدف گوگل جهت تشخیص راحت تر وب سایت های قابل اعتماد، توسط کاربران و حفظ امنیت اطلاعات آن ها بود. در واقع گوگل با این کار نه تنها یک امنیت اجباری در سطح وب ایجاد کرده است، بلکه HTTPS و گواهینامه SSL را به عنوان یک ابزار قطعی برای قابل اعتماد بودن یک وب سایت تعیین می نماید. هم اکنون نیز فعال سازی ssl یکی از نقاط قوت یک سایت است و در رتبه گوگل نیز تاثیر دارد.
چگونه برای وب سایت خود SSL تهیه کنیم؟
تهیه SSL برای وب سایت ها از طریق شرکت های صادر کننده این گواهینامه مقدور است که در سطح بین المللی فعالیت می کنند. شرکت هایی هم چون Comodo ،Verisign ،Digi Cert ،Global Sign ،Certum و… که نمایندگان فعالی در سرتاسر جهان دارند. بعد از انتخاب گزینه مناسب از میان انواع SSL و از طریق ارتباط با این شرکت ها و پرداخت هزینه ای متناسب با نوع گواهینامه مورد نظر، اقدامات فنی اولیه انجام و سپس مدارک و فایل های مورد نیاز به شرکت صادر کننده ازائه می شود. سپس می توان گواهینامه SSL را تهیه و بر روی سرور میزبان سایت فعال نمود. از طریق کلیک کردن بر روی قفل کنار نام دامنه و مشاهده مشخصات آن (View Certificate) می توان مدت زمان اعتبار گواهینامه، نام دامنه و اطلاعات شرکت صادر کننده را نیز بررسی کرد اگر طراحی سایت خود را به ما سپرده اید نگران نباشید. ما برای تمام سایت های طراحی شده به صورت رایگان ssl را فعال کرده ایم. در صورتی که دارای سایتی هستید که ssl ندارد و برای کاربران خود ارزش قائل هستید هم اکنون میتوانید با تماس با ما، گواهی ssl را تهیه کنید.